info@kimiyatrading.com

☎️+982191311234 ☎️+987191311234

یونجه
    
بازدید: 2523
    
زبان : فارسی
    

یونجه (alfalfa) یونجه یکی از بهترین علوفه ها در تغذیه دام و حیوانات است. ویژگی ها و خصوصیاتی که باعث بالا بودن ارزش تغذیه ای علوفه است عبارت اند از: خوش خوراکی بالا، به طوری که بسیاری از دام و جانوران آن را با اشتها میخورند که حتی در صورت مصرف آزاد آن دام ها و حیوانات ممکن است به دلیل مصرف زیاد دچار قولنج شود.

ارزش انرژی زایی بالا، ارزش انرژی زایی یونجه 120% علوفه ی یولاف است. بنا براین این تغذیه ی 80%  یونجه به جای 100% علف یولاف، ارزش انرژی زایی یکسانی دارد.

تغذیه ی زیاد یونجه به خصوص در جیره های که همراه با کنسانتره است میتواند باعث چاق شدن گاو، گوسفند و حیوانات دیگر شود. ولی در جیره های که فقط علوفه دارند، تغذیه ی آزاد ان مشکلی ایجاد نمیکند. در حیوانات در حال رشد و یا دام های شیر ده و یا آبستن که احتیاجات انرژی و پروتئینی بالایی دارند باید از یونجه به عنوان تنها خوراک در بخش علوفه جیره استفاده کرد. میزان پروتئین یونجه نسبتا بالا بوده و بین 17 تا 19 درصد در شرایط معمول متغیر است. سطح بالای پروتئین یونجه میتواند در بدن دام تولید انرزی کند. هم چنین یونجه منبع خوبی از ویتامین های A، B و در صورت در معرض آفتاب بودن، ویتامین D  است.

نسبت کلسیم به فسفر در ان 6 به 1 است و در تغذیه ی دام های جوان و در حال رشد باید این نسبت را مورد توجه قرار داد. برداشت یونجه در اوایل تا حداکثر، اواسط گل دهی صورت میگیرد و وقتی که تمام مزرعه به گل نشسته باشد، ارزش تغذیه ای آن به طور قابل توجهی کاهش میابد. تعداد هر چین برداشت این علوفه بستگی به منطقه ی جغرافیای، میزان آبیاری و غیره دارد.

اولین چین معمولا از کیفیت کمتری برخوردار است و دارای علف های هرز بوده و در چین های آخر نیز نسبت ساقه به برگ بالاست. لذا ارزش تغذیه ای کمتری دارند. شبدر و اسپرس از لحاظ ارزش غذایی تقریبا مشابه یونجه می باشند و هر دو در خانواده ی بقولات قرار میگرند. شبدر و اسپرس معمولا با علوفه های خانواده گندمیان کشت میشوند. مزان پروتئین شبدر بین 13 تا 15 درصد متغییر بوده و میزان رطوبت بالای آن در زمان انبار داری ممکن است باعث کپک زدگی شود.   
🔻مجتبی عالی خبر داد؛

🔴یونجه‌های روسی وارد بندر آستارا شد

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران از ورود یونجه های روسی به بندر آستارا خبر داد و گفت: بازار نهاده های دامی هنوز به تعادل نرسیده است. با توجه به نامه معاونت توسعه بازرگانی به معاونت گمرک ایران در خواست مشمول کد تعرفه به علوفه های نهاده کشاورزی و یونجه با کد تعرفه 12141000 و کد تعرفه 12149000 به این محصولات حال تمامی واردکنندگاه از بخشهای دولتی و خصوصی به دنبال واردات یونجه و علوفه های دامی هستند که مجموعه کیمیا تجارت زر در این راستا گامهای ماثری برداشته است.

بخشی از این محموله وارد بندر آستارا شده و در حال حاضر پیگیر انجام کارهای قرنطینه‌ای آن هستیم تا ترخیص شود.

وی با بیان اینکه در مجموع قرار است ۱۵۰ هزار تن یونجه وارد کشور شود، افزود: فعلاً محموله‌ای ۳۰ تا ۴۰ هزار تنی وارد بندر آستارا شده تا کیفیت آن بررسی و درباره ادامه واردات تصمیم گیری شود.

 



  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به شرکت کیمیا زرین است

طراحی سایت سئو مرکز طراحی وب زئوس